Ανακοίνωση της τοπικής Γραμματείας ΠΑΜΕ Ρεθύμνου

FacebookTwitterGoogle+Share

Με αφορμή τις αρχαιρεσίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων συναφών επαγγελμάτων νομού Ρεθύμνου για την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα τα κρούσματα παρέμβασης των εργοδοτών έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Μετά την καταψήφιση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση και το ενδεχόμενο να χαθεί από τα χέρια τους το σωματείο, ξεπέρασαν κάθε όριο.

Με οργανωτή τον ίδιο το σύλλογο ξενοδόχων, που καλούσε ακόμα και μέλη του που δεν είχαν ανάμειξη, να ενεργοποιηθούν, παίρνουν κάθε μέτρο για να αποτρέψουν τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στον κλάδο, να επιλέξουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ. Δε διστάζουν ανοιχτά να προτείνουν μέσω των διευθυντικών τους στελεχών την παράταξη που χρόνια τώρα στέκεται στο πλευρό τους, που συμβάλει να μην δημιουργείται η παραμικρή εστία αντίστασης, να περνάνε ό,τι θέλουν οι ξενοδόχοι: μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων, απολύσεις, μη επαναπροσλήψεις και άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ:

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b3-%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%81%ce%b5%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%bf%cf%85